DIY/knutselen

Tekenen voor kinderen

tekenen voor kinderen
Mirian
Geschreven door Mirian

“Mama, wil je een schaap tekenen? En een olifant?”  Poeh, ik ben niet zo goed in tekenen… Maar nu ik deze instructie heb gevonden, moet het zeker lukken! Stap voor stap zie je hoe je een pinguïn, een aap of bijvoorbeeld een schaap tekent. Eigenlijk is tekenen zo heel simpel!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter