DIY/knutselen

Tekening van je handen

vlinder
Mirian
Geschreven door Mirian

Je hebt alleen maar je handen en viltstiften (of kleurpotloden) nodig om deze erg leuke tekeningen te maken. Wat kun je met je eigen handen maken? Een vis, een slak, een vlinder, een paard, een draak, een giraffe en nog heel veel meer. Ik was meteen enthousiast en mijn zoon ook. Hij blijft tekenen. Leuk!

 

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter