DIY/knutselen

Tekst van washi tape

tekst washi tape
Mirian
Geschreven door Mirian

Dat je met washi tape de leukste dingen kunt maken, weet je natuurlijk al lang. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om een tekst van washi tape te maken? Bijvoorbeeld voor op een kaartje dat je stuurt aan je beste vriendin. Echt superleuk. Het is wel een nauwkeurig karweitje, maar het resultaat mag er zijn. Ook iets voor jou?

tekst washi tape

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter