feest webshops winacties/kortingscodes

The Party Lab

thepartylab1
Mirian
Geschreven door Mirian

2014 betekent een nieuw begin voor Brigitte van Kuppeveld. Ze heeft de deuren van Kids of the World inmiddels gesloten en gisteren haar nieuwe webshop geopend: The Party Lab.

Kids of the World, waar je terecht kon voor kindertraktaties, voldeed niet meer aan de vraag van de klant en dus werd een nieuwe collectie bedacht. En wat voor een collectie! Een collectie dat geschikt is voor ieder feest: een verjaardag, een bruiloft, een jubileum. Je kunt bij The Party Lab voor elke gelegenheid een traktatie of aandenken vinden. Was je fan van de trakaties van Kids of the World? Geen paniek, deze zijn gewoon mee verhuisd naar de nieuwe webshop. Er zijn zelfs meer traktaties bijgekomen, onder ander caketoppers, vlagprikkertjes en tags. Dus heb je een feestje, dan ga je naar The Party Lab! En nu helemaal: om de opening te vieren, worden de bestellingen deze maand (januari) gratis verzonden.

Namens The Party Lab mogen we tien uitnodigingen naar keuze weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 31 januari 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
The Party Lab

thepartylab

thepartylab1

thepartylab2

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter