overig

Tijdelijk gratis app: creëer je eigen wereld

gratis app
Mirian
Geschreven door Mirian

Download jij ooit apps waar je voor moet betalen? Vooralsnog hebben wij dat nog nooit gedaan. Een echte duidelijke mening heb ik er niet over. Ik ben denk ik nog nooit een app tegengekomen waarvan ik dacht: die moet ik hebben! Maar soms stuit je op een gratis app die tijdelijk gratis is. Leuk om uit te proberen! En zo ervoer ik hoe een klein berichtje op Twitter een leuk spelletje op de Ipad opleverde….

gratis app world creator

Tijdelijk gratis app Blox 3D World Creator: creëer je eigen wereld

Susan Spekschoor liet via Twitter weten dat de app Blox 3D World Creator tijdelijk gratis is. Deze app voor Iphones en Ipads en laat kinderen vanaf ongeveer 7 jaar een eigen wereld creëren. De fantasie en creativiteit van de kinderen wordt geprikkeld. Er kan van alles en er zijn geen regels met goed of fout. Leuk om telkens uit te breiden. Bekijk dit filmpje op Youtube maar eens:

De app is tijdelijk gratis dus laat het niet aan je aandacht ontsnappen en download ‘m nu! Anders kost t je €1,99.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter