overig

Lekker lezen met tijdschrift.nl

tijdschrift.nl
Mirian
Geschreven door Mirian

Vakantie! En dus lekker veel tijd om te lezen. Ik houd van het lezen van boeken, maar ook tijdschriften vind ik erg leuk. Ik ontdekte leuke tijdschriftpakketten bij Tijdschrift.nl, de digitale kiosk van Nederland. Elke week ontvang je een aantal tijdschriften op je tablet. Geen zware stapels tijdschriften mee dus op vakantie, maar gewoon op je tablet lezen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten: echte vrouwenpakketen (onder andere met Flair, Viva en Margriet), maar ook uit pakketten voor het hele gezin. De tijdschriftenpakketten kosten maar  €10,- per week! Je ontvangt een e-mail wanneer er een nieuw tijdschrift is verschenen, zo mis je nooit een nummer.
En je zit nergens aan vast: na de eerste 3 maanden kun je je abonnement per maand opzeggen. Ook iets voor jou?

Tijdschriftpakketten en losse tijdschriften van Tijdschrift.nl zijn verkrijgbaar in de App Store en de Google Play Store.

tijdschrift.nl

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter