recepten

Toetje met after eight en ijs

toetje after eight met aardbei
Mirian
Geschreven door Mirian

Een simpel, maar heel feestelijk toetje: een toetje met After eight (chocolaatjes), ijs en aardbeien. Voor ieder toetje heb je vijf vierkanten After eight nodig, een bolletje ijs en een aardbei. Leg het bolletje ijs op een After eight en zet vier stukjes chocolade om het bolletje ijs heen. Aardbei erop en klaar is je toetje!

Liever geen ijs? Je kunt het ijs ook vervangen door mousse. Ook lekker!

toetje after eight met aardbei

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter