recepten

Toetje appel en bastogne

toetje appel met bastognekoek
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar een lekker toetje? Die je ook nog makkelijk kunt maken? Dan is dit wat: warme appel en bastognekoek.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik m nog niet geprobeerd heb, maar het kan niet anders dan dat dit heerlijk smaakt! Volgens mij kån dit toetje ook niet mislukken, wel zo fijn. Hoe maak je het toetje? Schil de appel en snijd deze is stukjes. Bak de appel in de roomboter tot deze warm en zachter is. Voeg de kaneel toe en roer het goed door elkaar. Verdeel de appel over 2 glaasjes en giet tegelijkertijd de yoghurt en vla in de glaasjes. Verkruimel als laatst de bastognekoeken en verdeel de kruimels over de glaasjes.
Smakelijk!

toetje appel met bastognekoek

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter