recepten

Toetje: sushi met fruit

toetje sushi met fruit
Mirian
Geschreven door Mirian

Dit toetje zet ik op mijn lijstje om een keer te maken: dessert sushi met fruit. Dit toetje ziet er toch heel gezellig uit!?
Wat heb je nodig om het toetje te maken? Dessertrijst, kokosmelk, water, vanillesuiker suiker en vers fruit. Op deze site lees je precies hoe je dit toetje maakt. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar moeilijk is het niet. En het resultaat is natuurlijk heerlijk én mooi om te zien.

toetje sushi met fruit

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter