feest

Traktatie angry bird

traktatie angrybird
Mirian
Geschreven door Mirian

Een stoere traktatie voor stoere jongens en meiden: angry bird! Je maakt de angry bird van een mini-babybel (kaas), wiebeloogjes en papier (snavel), De katapult is gemaakt van mini-soepstengels en een aardbeien-dropveter. Simpel om te maken, gezond en met een heel leuk resultaat!

traktatie angrybird

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter