feest

Traktatie: hengeltjes van soepstengels

hengels
Mirian
Geschreven door Mirian

Deze traktatie is ideaal voor op het kinderdagverblijf: hengeltjes van soepstengels. Simpel te maken en heel geschikt voor jonge kindjes.  Maak met een dropveter snoepvisjes vast aan de soepstengels. Steek de hengeltjes in een doos waarvan je een aquarium maakt. Je kunt de soepstengels ook makkelijk in een vaas zetten.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter