feest

Ijs trakteren in de winter!?

ijs trakteren
Mirian
Geschreven door Mirian

Wie jarig is trakteert! En wat je trakteert mag je voor een groot deel zelf mee beslissen. Maar wat nu als je zoon of dochter ijsjes wil trakteren midden in de winter? In de zomer is ijs trakteren altijd een succes. Maar in de herfst en winter kom je niet op dat idee. Maar met een beetje creativiteit kom je wel een heel eind!

Ijs trakteren in de winter!?

ijs trakteren

Deze traktatie is toch net een echt ijsje!?

Benodigdheden:

-Een cake in plakjes en wellicht halve plakjes
-Gesmolten chocolade
-Ijsstokjes
-Versielsels zoals icing, discodip e.a.

Steek een ijsstokje in een plakje cake en doop dit in de gesmolten cocolade. Afhankelijk van je versiersels versier je het ijsje nu of juist als de chocolade weer hard is. Een strikje onderaan het ijsje, aan het stokje, maakt het beeld compleet.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter