feest

Traktatie kerstman op een stokje

traktatie kerstman
Mirian
Geschreven door Mirian

De kilo’s vliegen er weer aan! Plak ze maar op je dijen! Het teveel eten tijdens deze feestmaanden maakt dat mijn broeken strakker zitten. Ik heb alweer het eerste goede voornemen bedacht voor 2016!

Lekker eten, ook voor je kinderen, kan natuurlijk ook net iets minder ongezond. En nee, je hoeft dan niet in te boeten op smaak of presentatie! Zo bewijst dit idee.

Trakatie kerstman op een stokje

Van halve bananen maak je schatige kerstmannetjes op een stokje. Zo te zien heb je ook nog aardbeien, marshmallow, rode M&M’s en hagelslag nodig.

traktatie kerstman
Snijd de marshmallow door de midden en plaats een halve banaan ertussen. Als je niet van plan bent de kerstman meteen op te eten, dip de banaan dan in citroensap zodat de banaan niet bruin kleurt. Prik een aardbei bovenop de marshmallow zodat de kerstman zijn muts krijgt. Van hagelslag maak je twee oogjes en van een rode M&M vorm je de neus. Lekker en ook nog gezond!traktatie kerstman

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter