DIY/knutselen feest

Traktatie Lego

traktatie lego
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat is deze traktatie goed bedacht. Een traktatie voor echte Lego-fans. Je hebt nodig: een doorzichtig zakje, bijvoorbeeld een diepvrieszakje, en een Lego-boekje (gratis op te halen in de speelgoedwinkel).  Scheur een pagina uit het Lego-boekje en maak deze vast aan het zakje. Dit kan op de naaimachine, maar natuurlijk ook gewoon met plakband.  Vul het zakje met iets lekkers en je traktatie is klaar!

Is jouw kind geen Legofan? Deze traktatie kan natuurlijk ook heel makkelijk worden gemaakt met een pagina uit een Playmobil-boekje (ook gratis bij de speelgoedwinkel) of het algemene boekje van de speelgoedwinkel.

traktatie lego

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter