feest

Traktatie: lolly met mond of snor (met sjabloon)

Alweer twee jaar geleden schreef ik over een traktatie: een lolly met daarop een snor (jongetje) of mond (meisje) geprikt. Deze blog wordt altijd nog massaal gevonden en gelezen. Het blijkt dat jullie het sjabloon van de mond en de snor niet kunnen downloaden. Daarom zet ik in in deze blog het sjabloon online: lolly met mond of snor.

Je maakt de traktatie in een handomdraai: prik een lolly door een snor (voor de jongetjes) of door een mond (voor de meisjes) en je hebt een superleuke traktatie. Het idee komt van deze website.

traktatie lolly

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter