feest

Traktatie met foto van je kind

traktatie lolly
Mirian
Geschreven door Mirian

Als één van mijn kinderen jarig is, vind ik het leuk om de traktatie voor school persoonlijk te maken. Soms maak ik iets van het cijfer of met de eerste letter van zijn naam. Maar het meest persoonlijkst is toch een foto van je eigen kind.

Traktatie met foto van je kind

traktatie lollyVind je dit idee ook zo leuk? Een traktatie met foto van de jarige.

Eerst heb je samen lol bij het maken van de foto, daarna lekker uitknippen en een lekkere lolly (of iets anders natuurlijk!) op de foto plakken. Echt een traktatie die je samen kunt maken.

 

traktatie met foto

Dit leuke idee hoef je natuurlijk niet te laten liggen tot je een jarige hebt. Het idee is ook toepasbaar Voor Valentijn, Vaderdag, bedankje voor de leerkrachten, enz.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter