feest

Traktatie: Thomas de trein

traktatie thomas de trein
Ingrid
Geschreven door Ingrid

Thomas de trein. Favoriet bij veel jongetjes en dus een ideaal onderwerp voor een traktatie. Wat dacht je van deze echt Thomas de trein-traktatie? Gemaakt van plastic bakjes waar je wielen op plakt. Maak de bakjes met een touwtje aan elkaar. De locomotief ‘leen’ je natuurlijk gewoon even van je zoon. Vul de bakjes met iets lekkers. Op de foto zijn de bakjes met chips gevuld. Niet ideaal voor een traktatie vind ik, maar wel weer heel leuk voor een kinderfeestje!

Over de auteur

Ingrid

Ingrid

Ik ben 's morgens vroeg niet op mijn best. Het ochtendhumeur heb ik uitgevonden. Maar als het eerste kopje thee op is kom ik tot leven. Dan ben ik een zorgzaam type dat het huis met 2 jongens van 6 en 7 en een lieve man draaiende houdt. Daarnaast ben ik eigenaresse van de educatieve webwinkel Blijfwijs.nl en blogster van Gespot voor jou!
Vanuit mijn onderwijsachtergrond en liefde voor mijn twee zonen houd ik me veel bezig met educatie en opvoeding. Met Gespot voor jou! wil ik mijn ideeën graag met anderen delen. Ik hoop dat ik voor jou een inspiratie kan zijn!

Laat een reactie achter