feest

Traktatie: Thomas de trein

traktatie thomas de trein
Mirian
Geschreven door Mirian

Thomas de trein. Favoriet bij veel jongetjes en dus een ideaal onderwerp voor een traktatie. Wat dacht je van deze echt Thomas de trein-traktatie? Gemaakt van plastic bakjes waar je wielen op plakt. Maak de bakjes met een touwtje aan elkaar. De locomotief ‘leen’ je natuurlijk gewoon even van je zoon. Vul de bakjes met iets lekkers. Op de foto zijn de bakjes met chips gevuld. Niet ideaal voor een traktatie vind ik, maar wel weer heel leuk voor een kinderfeestje!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter