feest

Traktatie Zwarte Piet

traktatie zwarte piet
Mirian
Geschreven door Mirian

Jarig zijn in dezelfde tijd als Sinterklaas is niet altijd fijn. Ja, je wordt in een week tijd overladen met cadeaus maar dan ben je als kind ook wel voor een heel jaar klaar. Maar als je wilt trakteren is er altijd een geweldig thema voorhanden dat altijd succes verzekerd is! Alle kinderen smullen van alles dat te maken heeft met Sinterklaas en Zwarte Piet. Zo ook deze leuke traktatie!

Traktatie Zwarte Piet

traktatie zwarte piet

Deze keer geen gratis printable maar slechts een idee. Maar wel een leuk idee! Van gekleurd papier knutsel je (al of niet samen met de jarige Job) pietenhoofdjes. Maak ze in allerlei kleuren zodat het een vrolijke boel wordt. Een echt veertje maakt de Piet nog echter. Plak het hoofd aan een lange satéprikker. Vul kleine zakjes met pepernoten en hang ze ook aan de satéprikker. Een zakje gemaakt van jute zal nóg meer tot de verbeelding spreken!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter