DIY/knutselen feest

Traktatieklets

traktatieklets1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken jij Traktatieklets al? Weer zo’n geweldig product van Gezinnig. Een erg leuke manier om te trakteren in de klas. Onze zoon heeft zijn laatste verjaardag ook in de klas gevierd met Traktatieklets, een succes!

Traktatieklets bestaat uit 36 labels waarmee je kind trakteert op een momentje lol in de klas. Een traktatie met Traktatieklets bestaat uit twee delen: iets lekkers en een label. Versier elke traktatie met een label. Op de voorkant van het label schrijf je de naam en de leeftijd van de jarige. Op de achterkant staan feestelijke vragen en opdrachten, zoals: Wat vind je het leukste van jarig zijn? De cadeaus, het feest of dat je een jaartje ouder wordt? of: Zou jij voor 1000 euro je verjaardag een jaartje overslaan? Uitdelen en kletsen maar! Niet de traktatie zelf, maar de beleving van een feestelijk moment staat centraal. Ook iets voor jouw kind?

Traktatieklets is in twee varianten te krijgen, één voor de leeftijd van 3 tot 6 en één voor 6 tot 12-jarigen. Je koopt traktatieklets voor € 6,95 bij Gezinnig.

traktatieklets1

 

traktatieklets

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter