feest

Traktatiemand

riddertaart
Mirian
Geschreven door Mirian

Trakteren is natuurlijk een feest voor kinderen. Maar soms heb je het gewoon te druk om zelf een leuke traktatie te maken. Of je hoofd staat er even niet naar. Dan is Traktatiemand dé uitkomst! Traktatiemand verkoopt kant en klare kindertraktaties: taarten, bekers, ijsjes (leuk als je kind in zomer jarig is!) en nog veel meer. In iedere traktatie zit een klein cadeautje en iets om te snoepen. Maar Traktatiemand  biedt ook heel gezonde traktaties aan, zoals de traktatie met knijpfruit.  Griezelfeestje, prinessenfeest of een voetbalfeestje? Ook dan kun je bij de Traktatiemand  terecht, want ze hebben veel thema-traktaties. Wanneer je jouw ideale traktatie niet op de site kunt vinden, neem dan even contact op met de Traktatiemand. Ze leveren namelijk ook maatwerk.

Namens Traktatiemand mogen we een traktatietaart naar keuze inclusief 15 traktaties weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten ijsjestraktaties verkoopt Traktatiemand?  Volg daarnaast de Traktatiemand op Twitter of Facebook. De actie loopt tot en met 1 februari 2013.

 


		
	

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter