overig wonen

Troep op de trap: opgeruimd staat netjes.

opruimen
Mirian
Geschreven door Mirian

Regelmatig verbaas ik me over de hoeveelheid spullen in huis die eigenlijk boven horen te liggen. Toiletspullen, kleren, speelgoed, knuffels, enz. Soms verdenk ik mijn mede gezinsleden van het ‘bezig houden van mama’. Dat ze opzettelijk spullen van boven naar beneden brengen zodat mama ze weer mee naar boven kan nemen.

In huis ben ik ook degene die zich als eerste stoort aan rondslingerende spullen met als gevolg dat ik bij iedere gang naar boven van alles mee naar boven sjouw.

Troep op de trap!

opgeruimd staat netjesOp internet kwam ik een hele goede oplossing tegen. Namelijk het plaatsen van bakjes, mandjes, emmers of wat dan ook met de namen van het gezin erop. Dan stop ik dáár de spullen in, in plaats ze naar boven te brengen. Voor mijn gevoel is het dan ook opgeruimd en scheelt dat mij een rit naar boven. Jee, als dit werkt moet ik vaker gaan sporten om mijn conditie op peil te houden. Dit idee scheelt me kilometers loopwerk!

Opgeruimd staat netjes

Via deze link kom je op de site terecht waar ik deze oplossing vond. Je vindt er nog veel meer handige ideeën om je huis aan kant te krijgen.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter