wonen

Trolley Ikea: de mogelijkheden

roskag bed
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik ben fan van Ikea, fan van hun handige producten. Zoals deze trolley Raskog bijvoorbeeld, verkrijgbaar in grijs, beige en turkoois.

Je kunt de trolley voor zo veel verschillende dingen gebruiken, ideaal. Zo gebruik ik m voor mijn knutselspulletjes. Alles kan overzichtelijk in de drie bakken. De trolley staat in de trapkast en als er geknutseld moet worden, dan rol je m er zo uit en heb je alles bij de hand.

raskog knutselen

De trolley is ook een leuke opberger voor in de badkamer. Handdoeken, washandjes en allerlei toiletartikelen: ze passen makkelijk in de trolley. De trolley neemt helemaal niet veel ruimte in, dus past ook in kleine badkamers.

raskog badkamer

De trolley is ook ideaal als nachtkastje. Er kan veel in en het staat erg ruimtelijk.

roskag bed

De spulletjes van de baby (luiers, shampoo, billendoekjes) kunnen er in, zet er flessen drank en glazen in, gebruik m als gereedschapskist…. De mogelijkheden zijn legio!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter