DIY/knutselen feest

Tweede leven voor kerstkaarten

Recyclen is hip. En dus geef je je kerstkaarten na deze feestdagen een nieuw leven. Wat kun je er mee doen? We zetten verschillende ideeën op een rijtje.

Maak samen met de kinderen een kijkdoos. Knip de mooiste plaatjes uit de kaarten en plak deze in een schoenendoos.

Van je kerstkaarten kun je ook cadeaulabels maken. Maak van de kerstkaarten een label of knip plaatjes uit de kerstkaarten en plak deze op effen labels.

Tot slot, je kunt ook nieuwe kerstkaarten maken van deze kerstkaarten. Knip de mooiste plaatjes en teksten uit en maak er mooie nieuwe van.

Wil je je kerstkaarten liever bewaren? Dat kan natuurlijk. Vorig jaar schreven we een blog over het bewaren van je kerstkaarten bewaren in een boekje.

Wat doe jij met je kerstkaarten?

 

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter