DIY/knutselen

Uiltjes van eikeltjes

uiltjes van eikeltjes
Mirian
Geschreven door Mirian

We hebben de eerste herfstwandeling inmiddels achter de rug; heerlijk met dit weer! Het bos ligt al veel met eikeltjes, kastanjes en dennenappels. Onze kinderen vinden het leuk om deze mee naar huis te nemen. Maar wat doen we er thuis mee? Van de gevonden eikeltjes gaan we deze ontzettend schattige uiltjes maken. Te leuk!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter