uitjes

Uitjes met Pinksteren

open boederijdagen
Mirian
Geschreven door Mirian

In het Pinksterweekend, zaterdag 8 en zondag 9 juni, zijn er veel leuke dingen te doen in het land. Wij zetten drie leuke uitjes voor je op een rijtje:

De Utrechtse Fabriek
In het Pinksterweekend staat er weer een nieuwe editie van De Utrechtse Fabriek op het programma. Wij zijn vorig jaar naar deze gezellige markt in het Griftpark in Utrecht geweest en ook dit jaar zullen we weer gaan. Het is namelijk goed bevallen! Veel webwinkels laten zich op deze markt zien, onder andere Hipgemaakt, Van ikke, Sterren op stelten en Twenty somethin’. Je kunt de producten van webshops voelen, zien, ruiken, proeven en natuurlijk kopen! Neem gerust je kind(eren) mee, want er is een grote speeltuin en een kinderboerderij. Ze zullen zich prima vermaken. De markt begint op beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Appelparade
Van vrijdag 6 tot en met maandag 9 juni is het tijd voor de Appelparade (voorheen Olmenhorst voorjaarsfair) in Lisserbroek. Een festival waar je kunt shoppen, kunt genieten van muziek en straattheater en lekker kunt eten. Veel webshops zijn op het landgoed aanwezig, waaronder Gezinnig, Hipperdepip en Kaartje of Kip. Je kunt de markt bezoeken op vrijdag van 18.00 uur tot 22.00 uur en van zaterdag tot en met maandag van 11.00 uur tot 18.00 uur. De entree is vijf euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen.

Open boerderijdagen
Op maandag 9 juni is de laatste dag van de Open Boerderijdagen. Wil je ontdekken waar onze melk vandaan komt, hoe een échte boerderij eruit ziet en je uitleven op de boerenstormbaan? Je kunt het allemaal ontdekken op de Open Boerderijdagen, waar je op bezoek kunt bij een boer. Je kunt tussen 10.00 uur en 16.00 uur terecht bij één van de deelnemende boeren. Een overzicht hiervan vind je op deze site.

UtrechtseFabriek

 

appelparade

 

open boederijdagen

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter