uitjes

Leuke uitjes voor komend weekend

Aankomend weekend (zaterdag 24 en zondag 25 mei) is er veel te doen in het land. We zetten een aantal leuke uitjes voor je op een rijtje!

De Groote Fair
Aanstaande zondag is De Groote Fair in Rosmalen. Een event met kramen met originele producten en leuke hebbedingen, workshops en een hapje en drankje. Ben jij er ook bij? De Groote Fair vindt plaats op zondag 25 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Holy Stitch
Zaterdag en zondag staat Holy Stitch op het programma, een crafty markt waar standhouders verkopen vanuit een eigen cel. Inderdaad, een eigen cel. De markt vindt namelijk plaats in één van de cellenblokken van de voormalige gevangenis de Blokhuispoort in Leeuwarden. Hip naaiwerk, washi tape, stempels, kawaii en vrolijk versierde cake pops, je vindt het allemaal op Holy Stitch.  Holy Stitch vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 mei van 10.00 uur tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Kinderboerderijenweekend
In het weekend van 24 en 25 mei vindt het 21e Nationale Kinderboerderijenweekend plaats. Een weekend met speciale aandacht voor de kinderboerderij. Want eigenlijk is het best bijzonder dat er zoveel plekken zijn waar je gratis naar binnen kunt voor een leuke kennismaking met de dieren én meteen een leuk dagje uit is. Kijk hier wat er op de kinderboerderij bij jou te doen is.

Volkel in de wolken
Zondag 25 mei vindt in Volkel het evenement Volkel in de wolken plaats. Een grote vliegshow waar je de kans krijgt om de mooiste formaties te zien. Maar er is meer: een staticshow, helikopterrondvluchten, een gepimpte autoshow, een kinderpark en meer. Entree is 6 euro, voor kinderen gratis. Je kunt Volkel in de Wolken van 10.00 uur tot 17.00 uur bezoeken.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter