DIY/knutselen feest

Uitnodiging op ballon

ballon uitnodiging
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze oudste zoon werd vorige maand uitgenodigd voor een kinderfeestje en kreeg wel een heel leuke uitnodiging: een ballon met daarop de tekst van de uitnodiging. Als je de ballon opblaast zie je precies wanneer je waar moet zijn. Hoe maak je deze ballon-uitnodiging? Blaas de ballon op en schrijf daarop de tekst van je uitnodiging. Laat de ballon weer leeg lopen en plak de ballon op een leuk kaartje of maak een kaartje of foto van de jarige aan de ballon vast. Op een simpele manier een heel leuke uitnodiging!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter