uitjes

De Utrechtse Fabriek

UtrechtseFabriek
Mirian
Geschreven door Mirian

Zin in een leuk uitje dit weekend? Breng een bezoek aan de Utrechtse Fabriek! Op zaterdag 7 en zondag 8 september presenteren ruim 50 webwinkels zich in het Griftpark in Utrecht. De Utrechtse Fabriek wordt dit jaar alweer voor de tiende keer georganiseerd. Je kunt dit weekend de producten van de standhouders voelen, zien, ruiken, proeven en kopen natuurlijk! Ook zijn er verschillende creatieve workshops te volgen, geschikt voor kinderen en volwassenen.

De markt begint op beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Neem je picknickkleedje mee want in het park is er genoeg ruimte om je te settelen met lekkere broodjes, poffertjes, koffie en verse jus d’orange. Kinderen kunnen dieren knuffelen in de kinderboerderij en zich uitleven in de grote speeltuin, dus neem ze gerust mee! De toegang is gratis.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter