DIY/knutselen feest

Vaderdag knutsel #2

Zoals beloofd post ik nog een leuke Vaderdag knutsel. Deze keer eentje die ik vorig jaar zelf maakte met mijn kinderen.

Tot aan de maan en weer terug…

vaderdag_knutsel_1                   vaderdag_knutsel_2

Het was leuk om te doen en het resultaat was super! De kinderen moeten verschillende dingen doen (verven, plakken, knippen). Dat maakt het een leuke opdracht . Je moet wel voorbereid zijn en al een tijdje ijsstokjes sparen.

Zo maak je dit Vaderdag cadeau:

Laat je kind(eren) eerst een blad vol met lucht verven. Meng diverse kleuren blauw voor een speels effect. Aan het eind verven ze bovenaan een mooie, gele maan. Tijdens het drogen van het vel maak jij een foto van je kind op een ladder. Print ‘m uit en laat de foto netjes uitknippen.

Als de verf op het blad droog is kun je met de ijsstokjes een ladder plakken. Op de plek waar de foto van je kind komt moet je even meten waar zijn handen en voeten van de foto komen. Zo zorg je ervoor dat de handen en voeten ook echt op een sport van de ladder komen te staan.

Plak onderstaand gedichtje op het blad.

Lieve papa, ik hou van jou tot aan de maan en weer terug.

Bij de Action koop je een leuk lijstje en klaar is je Vaderdag cadeau! Hier vind je nog een mooi voorbeeld van iemand die hetzelfde gemaakt heeft.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter