overig

Vakantiebieb – gratis e-books

vakantiebieb
Mirian
Geschreven door Mirian

Ga je nog op vakantie en ben je in het bezit van een tablet of smartphone? Download dan de gratis app Vakantiebieb. Met deze app kun je gratis e-books lezen. En niet weinig ook. In de app vind je honderden boeken: thrillers, romans, kinderboeken, maar ook chicklist, reisgidsen en tijdschriften. Je vindt in de app dus leesvoer voor het hele gezin.

Wifi heb je niet nodig, want als je de boeken thuis downloadt, kun je ze op je vakantieadres gewoon lezen, ook zonder wifi. Ideaal dus!

De vakantiebieb is gratis beschikbaar in voor Apple en Android. Na het downloaden moet je je eenmalig (ook gratis) aanmelden en het lezen kan beginnen. Je kunt zoveel e-books downloaden als je wil, er zit dus geen maximum aan.
Je kunt de e-books lezen tot en met 31 augustus aanstaande. Na deze datum verdwijnen de boeken en tijdschriften automatisch uit de app.

vakantiebieb

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter