DIY/knutselen

Vakantiedagboek

vakantiedagboek
Mirian
Geschreven door Mirian

Iedere vakantie maak ik met de kinderen een vakantiedagboek. Hierin staat precies wat we op vakantie hebben gedaan. Natuurlijk wordt het boek verder versierd met foldertjes over waar we geweest zijn, entreebewijzen, tekeningen, kleurplaten, ijsstokjes… Eigenlijk alles wat bij de vakantie hoort.

Natuurlijk kun je hiervoor een standaard plakboek kopen, maar is het niet veel leuker om een heel persoonlijk vakantiedagboek te maken? Koop dus een simpel notitieboek (bijvoorbeeld bij de Hema) en ga aan de slag met stempels, masking tape en meer. Leuk voor later, zo’n vakantieboek.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter