feest

Valentijn – cadeautjes voor hem

kruk bierkrat
Mirian
Geschreven door Mirian

Vind jij het ook zo moeilijk om een cadeautje voor jouw man of vriend te kopen met Valentijn? Voor vrouwen is er altijd wel iets te verzinnen, maar voor mannen blijkt dat toch lastiger te zijn. Wij zetten een aantal leuke cadeautjes voor hem op een rij.

Cd leuke vorm: http://www.gadgethouse.nl/lp-cd-rs-15-lege-cds-met-retro-design-p54658.html

De liefde van de man gaat door de maag, toch? En dus is dit een heel geschikt cadeau: eem Pizzarette. Leuk om samen romantisch thuis mini-pizza’s te maken.

pizzarette

Houdt jouw man of vriend van muziek en brandt hij graag zelf muziek op een cd-tje? Geef hem dan deze originele lege cd’s met retro design. Een stukje nostalgie!

cd's Valentijn
Is jouw man gek op voetbal? Voetbalt hij zelf graag en mist hij heen wedstrijd op televisie? Dan is dit hét ideale cadeau: toiletvoetbal. Kan hij zelfs op de wc nog een potje voetbal spelen…

tolietvoetbal

Woon je net samen of heb je plannen om samen te wonen? Geef jouw partner dan een stoer naambord voor jullie nieuwe huis, gemaakt van steigerhout. Je koopt dit naambord bij Wis en waarachtig.

valentijn naambord

Stiekem niet alleen leuk voor hem, maar ook leuk voor jou: een USB-stick in de vorm van een Volkswagen. Valt vast erg in de smaak!

usb volkswagen

Dit cadeau hoeft geen toelichting, geschikt voor iedere man die van bier houdt: een kartonnen kruk in de vorm van een bierkrat.

kruk bierkrat

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter