overig

Valentijn hart knutselen van vouwblaadjes

valentijn hart knutselen
Mirian
Geschreven door Mirian

De dag van geheime liefdes komt er weer aan! Hebben jouw kinderen stiekem kriebels in hun buik? Door dit Valentijn hart knutselen geef je je kind(eren) de ruimte om hun kriebels te uiten.

Valentijn hart knutselen van vouwblaadjes

valentijn hart knutselen

Dit ontzettend mooi hart kunnen kinderen vanaf een jaartje of 7 zelf maken. Als je goed naar de foto’s kijkt zie je dat dit hart is opgebouwd uit een heleboel zogenaamde happertjes. Hierover blogde ik al eerder.

Zorg dat je veel rode vouwblaadjes in huis hebt zodat je kind lekker aan de gang kan. Het hart bestaat uit 18 happertjes. Mocht je niet weten hoe je dit vouwt: kijk goed naar onderstaande afbeelding.

valentijn hart knutselen

Op de website waar ik dit idee vond staat in foto’s uitgelegd hoe je met de gevouwde happertjes dit Valentijn hart knutselt. Succes en een liefdevolle Valentijnsdag gewenst!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter