DIY/knutselen feest

I wheelie like you (Valentijn)

i wheelie like you
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is niet alleen leuk om je lief te verrassen met Valentijn. Als je een kind hebt, is het ook leuk om je kind iets te laten knutselen bijvoorbeeld. Later deze week geef ik leuke tips om samen met je kind te knutselen voor Valentijn. Dit vind ik ook een erg leuk idee: maak voor je kind een t-shirt met de tekst ‘I wheelie like you.’

Je maakt zelf de tekst, in jouw favoriete lettertype, op de computer. Ook zoek je er een plaatje van een fiets bij. Met behulp van transferpapier print je de tekst en de afbeelding heel makkelijk op een t-shirt. Je koop transferpapier onder andere bij Hema.
Wie verras jij met dit leuke t-shirt?

i wheelie like you

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter