DIY/knutselen feest

Valentijn – de leukste kaartjes

valentijnskaart5
Mirian
Geschreven door Mirian

Over twee weken is het Valentijnsdag. Stuur jij een kaartje? Zo ja, maak je zelf een kaartje of koop je een kaartje? Wij zetten de leukste kaartjes op een rij!

Kaartje kopen

Een heel simpel kaartje, maar met een oh zo mooie tekst: ‘Without a shadow of a doubt, you’re my favourite person’. Je koopt het kaartje bij Dreamkey Design.

valentijnskaartje1

‘You light up my fire’ is de tekst van de kaart die je koopt bij the Party Lab.  Mét een leuke ouderwetse gloeilamp en niet zoetsappig. De kaart kost € 1,25 en je bestelt m met extra lage verzendkosten.

valentijnsdag_beeldmateriaal.indd

Koetjes en kaartjes heeft veel leuke Valentijnskaarten in het assortiment (check hun speciale Valentijnspagina), maar dit kaartje is mijn favoriet. Een kaartje met de tekst ‘Fiet fieuw‘. Simpel, maar perfect.

Valentijnskaartje3

Postpapier enzo heeft een heel leuke lijn Valentijnskaarten in het assortiment, ontworpen door Funk design. Enkele kaarten in rood en wit met pakkende teksten, je vindt ze hier.

valentijnskaartje5

Kaartje zelf maken

Een kaartje met de tekst ‘Jij bent mijn favo-rietje‘  (leuk!) maak je zelf. Papier, pen, een rietje, een stukje masking tape, meer heb je niet nodig.

Valentijnskaartje

Met de hand ontwierp een heuse Valentijnswikkel voor een lucifersdoosje. Print jouw favoriete wikkel (je hebt keuze uit drie wikkels), bevestig het om een luciferdoosje en stop een lief briefje in het doosje.

valentijnskaartje4

Een kaart maken met een Legoblokje, ook dat kan voor Valentijnsdag. Met rode verf maak je heel makkelijk een hartje van een Legoblokje. Ik vind het een leuk kaartje!

valentijnskaart5

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter