DIY/knutselen feest

Valentijnsdag – last-minute cadeautjes

valentijn printable
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is zover: Valentijnsdag. Heb je geen tijd gehad om iets te regelen? Geen nood. Wij brengen drie leuke last-minute cadeautjes  bij je onder de aandacht.

Print een van deze prachtige afbeeldingen. In groot formaat voor in een lijstje of wat kleiner, op dikker papier en je hebt een kaart met een mooie afbeelding. Zet er een lieve boodschap op en verras je lief.

valentijn

Download en print een papieren vliegtuigje met lieve tekst.

vliegtuigje Valentijn

 

Koop iets lekker voor je partner en stop het lekkers in een mooie glazen pot. Denk bijvoorbeeld aan koekjes of chocolade. Print een van deze labels en maak ze aan de pot vast. Klaar is je cadeautje!

valentijn printable

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter