feest

Valentijnskaarten

Iksticker.com Valentijn
Mirian
Geschreven door Mirian

Dit weekend gaven we inspiratie voor het maken van een Valentijnskaartje. Liever een kaartje kopen? Dat kan natuurlijk ook! Onze top 4 en een leuk alternatief voor een kaartje:

Oktoberdots verkoopt echt heel leuke Valentijnskaartjes. Mijn persoonlijke is favoriet is onderstaande, maar Oktoberdots verkoopt heel veel leuke Valentijnskaartjes. Kijk maar eens rond in de shop.

oktoberdots valentijn

Dreamkey Design heeft ook erg leuke Valentijnsspulletjes in de webshop. Als ik moet kiezen, ga ik voor dit kaartje. Maar eigenlijk kan ik helemaal niet kiezen. Naast de leuke kaarten, heeft Dreamkey ook een leuke goodie bag in het thema liefde.

dreamkey Valentijn

 

Wendy de Boer heeft een heel leuk kaartje met een hart in het assortiment, prima te gebruiken als Valentijnskaartje:

wendy de boer valentijn

Iksticker.com heeft naast stickers ook leuke kaarten in de shop, onder andere deze:

Iksticker.com Valentijn

 

En wil je geen kaartje sturen, maar je lief toch verrassen? Dan is dit misschien een idee:

iphone valentijn

 

Een wallpaper voor je Iphone met je eigen naam en die van je partner. Je bestelt m gratis bij Studio 117.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter