DIY/knutselen feest

verjaardagskalender met foto knutselen

verjaardagskalender met foto
Mirian
Geschreven door Mirian

Voor sommigen onder ons is de zomervakantie bijna ten einde. De leerkrachten maken zich weer op voor een nieuw schooljaar en daar hoort een nieuwe verjaardagskalender bij. Ideeën genoeg te vinden op het wereldwijde web! Een vriendin tipte deze:

verjaardagskalender met foto

De verjaardagskalender hangt een jaar lang in de klas en de kinderen kijken er regelmatig op. Wie is de volgende en wanneer ben ik aan de beurt? Belangrijk dus om er even goed aandacht aan te besteden. Dit idee met foto is makkelijk te knutselen met de kinderen. Vooral voor jonge kinderen is het knippen en omvouwen van de vlaggetjes een goede oefening voor de fijne motoriek.

verjaardagskalender met foto

Persoonlijk vind ik de combinatie van een zwart/wit foto, een zwarte achtergrond en een paar gekleurde versieringen erg hip!

Dit idee is ook erg goed te gebruiken als uitnodiging voor een feestje!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter