DIY/knutselen

Verlanglijstje knutselen

verlanglijstje knutselen
Mirian
Geschreven door Mirian

Verlanglijstjes voor Sinterklaas zijn er in vele soorten en maten. Van gewoon knippen en plakken op een leeg vel tot digitale lijstjes via de mail! Ik hoorde laatst een kindje die in de speelgoedboeken gewoon omcirkelde wat het wilde hebben! In ieder geval heb ik een leuk, creatief idee.

Verlanglijstje knutselen

Een verlanglijstje knutselen is toch veel leuker om te bewaren en om zelfs op te hangen. Deze Zwarte Piet houdt voor de kinderen de lijst vast. Hij zit half verscholen achter het enorme bord dat volgeplakt of vol geschreven kan worden. Je kunt gebruik maken van de mal, maar je kunt natuurlijk ook alles zelf ontwerpen.

verlanglijstje knutselen

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter