DIY/knutselen

Vertel een verhaal

dobbelsteen
Mirian
Geschreven door Mirian

Speelgoed dat de fantasie stimuleert, ik houd ervan. Dit vind ik dan ook heel leuk: houten dobbelstenen met daarop een aantal plaatjes. Gooi de drie (of het aantal dat jij wil) dobbelstenen en verzin aan de hand van de plaatjes die boven komen een verhaal. De dobbelstenen maak je natuurlijk zelf. Je vindt ze bij een hobbywinkel en stempelt zelf de plaatjes erop. Ook leuk om te geven als cadeautje!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter