DIY/knutselen

Verven met ijsklontjes

verven met ijsklontjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Oke, ik weet het, het is niet het eerste waar je aan denkt in de herfst, aan ijsklontjes. Maar dit is wel heel handig en kan wat mij betreft ook best in de herfst: laat je kinderen verven met verf in een ijsklontje.  Wat heb je nodig? Een ijsblokjeshouder, verf, water en houten stokjes.
Stop wat verf in in de vakjes van de ijsblokjeshouder en doe er water bij, roer het geheel door elkaar en zet het ongeveer een half uur in de vriezer. Daarna haal je uit de vriezer, zet je in elk vakje een houten stokje en zet je het weer terug in de vriezer, net zo lang totdat het helemaal hard is. Daarna: verven maar!

verven met ijsklontjes

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter