DIY/knutselen

Vetbol in een garde: help de vogels de winter door

vetbol_garde_uitgelicht
Mirian
Geschreven door Mirian

Natuurlijk verkopen ze in tuincentra leuke producten om de vogeltjes in je tuin mee te voeren. Maar veel leuker is het als je iets ophangt dat je zelf gemaakt hebt. Moeilijk hoeft dat zeker niet te zijn.

vetbol in een garde

vetbol in een garde

Hoe eenvoudig is dit leuke idee? Je stopt een vetbol in een garde en in principe ben je dan al klaar! De garde kun je aan een boom hangen. Wil je het verder afmaken dan heb je ook een plankje en een pollepel nodig. Monteer de pollepel haaks op het plankje en hang de garde aan het plankje. Zo kunnen de vogels rustig op de pollepel neerstrijken als ze aan jouw heerlijke vetbol beginnen!

Tot slot is het nog aan jou om het plankje te versieren met kralen, vogeltjes, enz. Hang de vetbol voor het raam zodat je naar de vogels kunt kijken als ze in jouw tuin komen. Laat de koude winter nu maar komen!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter