feest

Video van Sint

videovansint1
Mirian
Geschreven door Mirian

Het lijkt nog ver weg, maar de tijd vliegt en dus is het ook zo pakjesavond. Ik ben al druk bezig met het bedenken van cadeautjes en – en dat vind ik nog wel belangrijker – de invulling van de avond. Het moet veel meer zijn dan alleen maar cadeautjes uitpakken. Wij starten dit jaar met een videoboodschap van de sint. Echt een aanrader! De sint spreekt jouw kind(eren) persoonlijk toe, over zijn of haar hobby’s, over school of over zijn of haar lievelingseten. Daarnaast bevat de DVD ook een avontuur, dit keer met Prof Piet. Er speelt zelfs een bekende Nederlandse zanger in mee. Op de website van Video van Sint kun je zelf aangeven wat je wil dat de sint over jouw kind vertelt. Meerdere kinderen? Geen probleem, de sint kan in de boodschap meerdere kinderen toespreken. Ik heb onze DVD net bekeken en ik weet zeker dat de kinderen er van onder de indruk zullen zijn, echt heel leuk!

De videoboodschap duurt ongeveer 20 minuten. Je ontvangt de DVD in een neutrale witte envelop, wel zo handig. De video van Sint is al verkrijgbaar vanaf € 14,95.

Namens Video van Sint mogen we een Sint-DVD weggeven. Je krijgt een code waarmee je zelf een persoonlijke Sint-DVD kunt bestellen. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 20 november 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Video van Sint

videovansint1

video van sint

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter