overig

Vlieg door Europa

topo
Mirian
Geschreven door Mirian

Vakantietijd en dus heeft het iedereen het over de vakantiebestemming: Frankrijk, Italië of misschien wel Spanje? Onze zoon vindt het geweldig en is helemaal into landen en steden. Is jouw kind dat ook? Dan is de app Topo Europa zeker aan te raden!

Wat kun je doen met deze app? De app geeft een naam van een land en daar moet je met een klein vliegtuigje naar toe vliegen. Als je over het juiste land vliegt, licht het land rood op en kun je op zoek naar het volgende land. Kun je een land niet vinden? Geen probleem! Je kunt dan een hint vragen en dan word je met pijlen naar het juiste land geleid. Naast dat je op zoek kunt naar landen, kun je kiezen om naar hoofdsteden en grote steden te vliegen.  Je speelt het spel met een tijdslimiet per land of staat. Of je gaat gewoon lekker oefenen en dan krijg je alle tijd.

De app is er zowel voor de iPhone als de iPad, beiden kosten €1,59.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter