DIY/knutselen

Vliegtuigje van papieren rietje

DSCF3081
Mirian
Geschreven door Mirian

Papieren vliegtuigjes: onze kinderen zijn er dol op. Er worden dan ook heel wat blaadjes omgetoverd in een vliegtuigje. In mijn zoektocht naar een iets origineler vliegtuigje dan van papier kwam ik dit leuke vliegtuigje tegen: gemaakt van een papieren rietje en twee rondjes van papier. Ik was heel benieuwd of deze vliegtuigjes goed zouden kunnen vliegen. Wat bleek? Ze doen het echt perfect.
We hebben ook geprobeerd om de vliegtuigjes te maken met gewone rietjes, maar dat werkt niet goed Aan de slag met papieren rietjes dus!

DSCF3079 DSCF3080 DSCF3081

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter