wonen

Vogelhuisje tegen het raam

vogelhuisje tegen het raam
Mirian
Geschreven door Mirian

In de winter zorgen we altijd dat er genoeg eten in de tuin te vinden is voor de vogeltjes. We stoppen het eten in bijvoorbeeld in een mandarijn, in een theekopje of in een vogelvoederhuisje van houten stokjes. Tot nu toe allemaal zelfgemaakt vogelvoederhuisjes. Dit Dit vogelhuisje is niet zelfgemaakt, maar ik vind m helemaal leuk. Je bevestigt het vogelhuisje tegen je raam aan en zo lijkt het net of je de vogeltjes in huis hebt. Leuk om naar te kijken!

Dit vogelhuisje is ook leuk om te geven als cadeautje!

Aan het vogelhuisje zitten zuignappen die je eenvoudig aan het raam bevestigt. Ook is het vogelhuisje makkelijk te verplaatsen. Je koopt dit vogelhuisje bij Fonq.nl, prijs € 27,95.

vogelhuisje tegen het raam

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter