DIY/knutselen overig

Zelf een vriendenboekje maken

vriendenboekje zelf maken
Mirian
Geschreven door Mirian

Heeft jouw zoon of dochter een vriendenboekje? Bij mijn zoon op school lijkt de hype een beetje over, maar ik weet ook dat het elk moment weer terug kan komen. Dat gaat een beetje op en af. De meeste vriendenboekjes zijn niet heel origineel. Voetbal of Cars voor de jongens en prinsessen of K3 voor de meisjes. Eerder tipte ik al om zelf een vriendenboekje te maken, bijvoorbeeld een robot-vriendenboekje. Sjabloon aantal keer printen, zelf een voorkant maken en inbinden. Origineel en leuk! Maar robots zijn natuurlijk meer voor jongens dan voor meisjes. Dit sjabloon is heel leuk voor meisjes én voor jongens: een pagina met ‘Alles over mezelf’. Geef aan hoe oud je bent, waar je woont, met wie je thuis woont, of je huisdieren hebt en meer. Pagina’s printen, inbinden en je hebt een heel leuk vriendenboekje.

vriendenboekje zelf maken

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter