overig

Vriendinnenkaartjes

vriendinnenkaartjes1
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat is dit een leuk ontwerp zeg! De vriendinnenkaartjes, gemaakt door AnkePanke. Laat met deze kaartjes weten dat je je (beste) vriendin lief vindt of dat je er voor haar bent. Leuk om op de post te doen, maar ook leuk om stiekem. met een persoonlijke boodschap erop, in haar tas te doen. En natuurlijk zijn deze kaartjes ook heel geschikt voor snailmail!

In het doosje zitten 54 verschillende ontwerpen, sommige met tekst, andere blanco. Op de achterzijde staan gekleurde lijntjes om je eigen boodschap op te schrijven. De kaartjes zijn ingepakt in een speelkaartendoosje.

De vriendinnenkaartjes zijn te koop bij de Snailmailshop en kosten € 12,50.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter