opvoeding

Vrolijke dagritmekaarten Borre

dagritmekaarten Borre
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken je de boekjes van Borre? Borre speelt de hoofdrol in de boekjes van De Borre Leesclub. Voor iedere groep van de basisschool is er een serie die past bij de betreffende leeftijd van de groep. Op de school van onze kinderen kregen ze aan het begin van ieder schooljaar een leesboekje cadeau over dit vrolijke ventje.

Dagritmekaarten Borre

Dagritmekaarten Borre

Op de site vond ik een set vrolijke dagritmekaarten van Borre. Hartstikke handig om jouw peuter of kleuter een beter overzicht te geven in zijn dag! Helaas voor de leerkrachten onder ons: er staan geen kaartjes met vakgebieden bij. Wel zijn er een aantal blanco afbeeldingen die je zelf een naam kunt geven.

Dagritmekaarten Borre

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter