feest

Vrolijke traktatie met Oreo koekjes

traktatie met oreo
Mirian
Geschreven door Mirian

Binnenkort hebben we weer een jarige in huis. Onze oudste zoon wordt al 8! Qua traktaties op school probeer ik het zakje chips zo lang mogelijk uit te stellen. En dus zoek ik naar een leuke traktatie. Wie weet wordt het deze leuke traktatie wel:

Traktatie met Oreo koekje op een stokje

Op deze site vond ik het idee. Het enige dat ik niet heb is zo’n chocoladesmelter maar au bin marie werkt ook als een trein! Verder heb je witte chocolade nodig, van die spikkels is allerlei kleurtjes en natuurlijk wat pakken Oreo’s! Ik heb even gezocht naar lollystokjes. Deze kun je hier kopen. Ik heb alleen geen ervaring met deze stokjes en vraag me af of ze stevig genoeg zijn om een Oreo koekje te tillen. Misschien dat ze bij de Action ook cakepop stokjes verkopen….

Kijk op de website voor verdere uitleg en nog meer mooie foto’s.

traktatie met oreo

 

Wat niet op de site staat maar wat het geheel wel af zou maken is het per stuk verpakken van de lolly’s. Kaartje erbij met de naam van de jarige. En steek je ze in een versierd stuk oase om ze mooi te presenteren?

traktatie met oreo

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter